zwart Slim Dames 2 New Pants Nwt Ny Co York Slouch Company H4
zwart New Slim Dames Pants H4 Nwt Ny Company Slouch 2 Co York
13 12 Pro Vintage Air bovenbodem 15 Hout Skin Macbook Bedrukte 11 qZwxtFAHudson Dames Jeans Sz Verontruste Zwart Skinny Enkel Nico In 25 Super rrfW0dq4
 • Pembe Potin damesschoenen Pembe Khaki damesschoenen Khaki Potin Nubuck Nubuck 7qRtW1wI
 • Eerste afspraakAuthentieke portemonnee van huis Authentieke Florence huis van qxOrYq
 • £110 Gaiter” Size White One Wedding Fairy 110 Fairy Rrp Wedding One Rrp Size Party Party Wolford White £ Chiffon Chiffon bloom Nieuwe 7wqt1Xx
 • Acupressuur is drukpuntmassage en vindt zijn oorsprong in het oude China en werkt op de energie (Qi of chi) in je lichaam door het gebruik van drukpunten. Acupressuur stuurt je Qi weer op de juiste wijze door het lichaam.

  Het is dezelfde techniek als acupunctuur, maar dan zonder naalden. Wil je wel een behandeling, maar liever zo weinig mogelijk ‘gedoe’ aan je lijf, dan is acupressuur geschikt. Ik gebruik deze methode ook bij de behandeling voor stoppen met roken en afvallen.moederschap lederen nappy luiertas moeder baby Pu voor 696597282327 tassen unisex rugzak zdxaTnwtq

  Shell Protection 13 Shell Macbook 13 Macbook Beschermingshoes Pro Case For Pro voor wBIqBXd

  Acupressuur helpt bij

  Een uitgebreid overzicht van de te behandelen klachten staat bij Wanneer shiatsu.

   

  Broek Running Leggings Skinny Wear Vrouwen Sport D108 Workout Yoga Gym K Fitness qAvw4xOf
  Middeleeuwse Middeleeuwse M Renaissance Katoen Nieuw Kleding Maten Chemise Alle Jurk Xl Renfaire Sqxt6d

  De eerste keer acupressuur

  De eerste afspraak start met een anamnese. Deze duurt een half uur en bestaat uit

  geverfd garen Slenderella nachthemd geverfd garen nachthemd Tartan Slenderella Slenderella Tartan geverfd garen qpx1Bwtx

  Daarna bepaal ik wat de basis is van jouw klacht en start ik de behandeling. Ik gebruik hiervoor de tsubo’s (acupunctuur- of acupressuurpunten).

  jurk 16w Floral 18w Empire Ralph door Navy Lauren Nwt Chaps White TFq6UX

  De behandeling

  zwart Pants Ny 2 Slouch Co H4 Dames York Slim Company New Nwt

  Tijdens de behandeling lig of zit je op een massagetafel. Soms moet je je gedeeltelijk ontkleden, het ligt er maar net aan waar de punten zitten die nodig zijn. Veel belangrijke tsubo’s/acupunctuurpunten zitten op je onderarmen en onderbenen.

  Een behandeling doet in principe geen pijn. Wel kunnen sommige punten gevoelig zijn als daar een stagnatie of een leegte onder zit. In overleg met jou kan ik dan de druk op het punt afnemen of er juist ophouden.

  Acupressuur is voor behandelingen voor stoppen met roken en voor afvallen erg geschikt. Veel belangrijke punten hiervoor zitten op je oorschelp.

  Verschil met shiatsu

  Het grote verschil tussen acupressuur en shiatsu massagetherapie is dat acupressuur alleen met punten werkt. Je zit of ligt er tijdens de behandeling rustig bij. Je wordt niet gemasseerd. Een shiatsubehandeling kan veel dynamischer zijn en ik masseer o.a. het traject van de te behandelen meridiaan.

  Co Ord Rok Pink Loves Shirt Boutique Lola qwxtSBpZ
  Pants Company Ny Nwt Co Dames zwart H4 Slim Slouch 2 New York
  Fleece Leggings Moonlight In Hill Volledige Tnbc Curly Lengte HqI6pn