5 1 5 Original 1 Original Flag Flag Womens Boa Womens Country Country Boa 7FPWUXnqfq
Zwart Puma Platform Webster Sophia Candy Wit Princess vR44aOYn
Door Johanna Six-Van der Werf op vrijdag 17 augustus 2018

Zoals bekend fuseren verzekeringsmaatschappijen aan de lopende band.

Op polissen van levensverzekering staat vaak vermeld wie de begunstigden zijn als de polis wordt uitgekeerd. In de regel is dat aan de verzekeringnemer zelf en als die is overleden dan staat er vaak op de polis dat de erfgenamen de begunstigde zijn. In de praktijk ben ik eens geconfronteerd geweest met een geval waarbij de verzekeraar na fusie op het polisblad aantekende dat de wettig erfgenamen begunstigde zouden zijn. Dat lijkt hetzelfde als erfgenamen, maar is het niet.

Klein trui kleding Lilac Moederschap nwt Koud Geribbelde Dames Schouder Verwachte T1cHWLees verder >